Træning og balance i livet
Træning og balance i livet

Skrevet af Kim Long Nguyen, 2. juni 2016
Tags: Livsstil, Træning

At opnå drømmemålet kræver uden tvivl en kæmpe indsats. Selvdisciplin er også en egenskab, man er nødt til at have styr på, da vejen mod målet kræver fokus, tålmodighed og forståelse for kroppen. Jeg har selv været på afveje tidligere i mit liv, hvor frustrationer og tanken om opgivelse og håbløshed har strejfet mig utallige af gange.

Som alt andet i livet bliver man klogere med tiden, hvis man vel og mærke sætter sig ind i tingene. Forståelse fremmer overblikket og vejen mod drømmemålet bliver dermed mere overkommelig og nemmere at gribe an.

Vægttab og muskelopbygning er for mange en umulig opgave. Disse kan være langt udfordrende med tiden, når man bliver ældre, dvs. karrieren og familielivet. Én ting er at forstå kroppen, men en anden er tiden til at pleje kroppen. Karrieren og børn er blandt de mest tidskrævende faktorer, men det afhænger også af ens viljestyrke og indsats. Brænder man virkelig for det, er der altid muligheder i sigte.

Nu har jeg ingen børn pt., dog optager karrieren, kæresten, venner og familielivet en del af min tid, hvorfor jeg ikke vælger at træne 6 - 7 gange om ugen, som nogle gør. Jeg har valgt at prioritere det således, at livet ikke kun handler om at bruge alverdens tid på træning, men for mit vedkommende giver træning en højere livskvalitet. Takket være indsatsen i træningscentret i alle disse år føler jeg mig langt mere klar i hovedet, og min krop har det suverænt. Med andre ord har jeg det godt. Hvad man vælger at prioritere er en personlig præference.

Jeg er stadig i min cutting-fase, og det kan godt være hårdt og kedeligt til tider. Det kræver tid at tabe sig på den sunde måde uden at det skal gå ud over muskelmassen. Mit mindset er at tage det én dag ad gangen. Hver eneste morgen kigger jeg mig selv i spejlet og studerer kroppen. Det er dig selv som kender din egen krop bedst og har derfor nemmere ved at lægge mærke til de mindste detaljer, der er sket siden sidst.

Jeg bliver mere motiveret, hvis jeg kan se mine mavemuskler, brystkasse eller blodårer blive tydeligere siden sidst. Det giver en kæmpe glæde og tilfredsstillelse, samt jeg ved det går den rette vej. Personligt, nyder jeg at træne, men jeg nyder også andre ting i livet. For mit vedkommende er det vigtigt, at jeg skaber lykke og balance i livet. Ved at være for fanatisk i træningen og træne konstant i min hverdag, vil der være konsekvenser for kæresten, familien osv., og det gælder også den anden vej.

Jeg ved at en kombination af træning og den rigtige kost er med at til at skabe en stærkere version af mig selv og med det i mente, giver det mere livsglæde og og lykke. Det sociale liv med vennerne og hygge med kæresten er også noget jeg virkelig værdsætter, hvorfor det er vigtigt at holde samtlige aktiver vedlige.

Konklusionen af dette indlæg er dermed, at man sagtens kan have det sjovt og nyde livet, mens man stille og roligt bevæger sig mod målet. Det skal trods alt være sjovt at leve, men det er helt klart en personlig præference, hvad man vælger at prioritere. Livet handler ikke om at træne uafbrudt, men træning gør en forskel i livet. Find og skab balancen i dit liv, og se så at få nydt det!

Relevante indlæg

0 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort