om bodyfat.dk

Holdet bag BodyFat.dk består af en række individer, som i mange år har haft en passion for kost og træning kombineret med livsglæde.

Hensigten med denne side er at hjælpe andre, som gerne vil opnå en sundere livsstil og livsglæde. Vi er ikke læger - eller fitnessuddannet, og allerede her tænker du sikkert, hvorfor skal jeg så lytte til os?

Vi har nogle baggrunde, som kommer fra en fortid, hvor der har været kamp til stregen med vægttab. Det er ikke nogen let kamp, og ved man ikke hvad der skal til, kan det virke umuligt. Man føler ikke, man har kontrol over sin krop, især hvis ens forventninger giver bagslag. Vi har “selv-studeret” fitness, styrketræning og kost, og brænder virkelig for at gøre en forskel, ikke kun for os selv men også for andre.

Målet er at hjælpe andre med at forstå og være glade for den krop vi har i livet, som vil leve et sundere, længere og stærkere liv. Med et sundt og stærkt liv, er man bl.a. i stand til at lege og være aktiv med sine børn, hvis ikke sine børnebørn, hvilket giver langt mere livskvalitet og livsglæde, hvis man spørger os. Livet er generelt bare mere overskueligt, når man har mere styr på sin krop.

Taget i betragtning af alt det vi har oplevet og den viden vi har fået gennem tiden, er vores drive for at motivere og inspirere andre afsindig stor, samtidig med at vi selv bliver klogere.

Livet for mange i dag er stressende, pga. lange arbejdsdage og familielivet. Man får mindre tid til at pleje sig selv, og bare selve tanken om at tabe sig er en kæmpe byrde, som hænger tungt over skuldrene. Med sådan en byrde er man som regel hurtigt opgivende eller også tager man ekstreme metoder i brug, hvilket kun gøre mere skade end godt.

Med vores erfaringer og viden er vi mere end motiveret til at gøre en forskel. Vores indlæg og opdateringer i de sociale medier vil tage udgangspunkt i vores dagligdage, samt viden om kost og træning, hvilket forhåbentligvis vil give dig inspiration til at skabe livsglæde i livet, som det har gjort for os.

Har du spørgsmål, så se at få fat i os!