maksimer-fedtforbraendingen-paa-hviledage

Maksimér fedtforbrændingen på hviledage

Skrevet af Kim Long Nguyen 24. juli 2019
4509 0 3 0

I løbet af en uge har jeg ca. 2 - 3 hviledage, hvor jeg sørger for at give kroppen mulighed for at restituere. På disse dage ser min kost anderledes ud ift. min træningsdage. På mine træningsdage er min kost rig på kulhydrater, idet min krop bliver presset og har dermed behov for ekstra energi...

min-kost

Min kost

Skrevet af Kim Long Nguyen 18. januar 2017
3282 0 2 0

Kosten har en afgørende betydning for ens træningsmål og kroppens udvikling. Det kan simpelthen ikke understreges nok, hvor stor vigtighed den rette næring har for kroppen. Vi er trods alt alle sammen forskellige og har forskellige spisevaner, men det er vigtigt at have fundamentet for kosten på...

vaer-taalmodig

Vær tålmodig

Skrevet af Kim Long Nguyen 2. november 2016
2884 0 0 0

Forandring sker ikke over nattens løb. Uanset om du vil bygge muskler eller tabe fedt, tager det sin tid før resultaterne bliver synlige. Resultaterne er til gengæld en afgørende motivationsfaktor, men som livet er lige nu, kræver det tålmodighed. Udover at være tålmodig er det også vigtigt, at...

holde-vaegten-i-ferien

Holde vægten i ferien?

Skrevet af Kim Long Nguyen 13. maj 2016
2714 0 0 0

Mange har en tendens til at tage på i vægt i ferier, og det er ikke spor overraskende, idet man kobler fuldstændig af, samt spiser og drikker det man lyster. I dette indlæg vil jeg komme ind på, hvad man selv kan gøre for at formindske chancerne for at tage på i vægt.

hvordan-faste-diaeten-har-aendret-mit-liv

Hvordan faste-diæten har ændret mit liv

Skrevet af Kim Long Nguyen 1. februar 2016
2906 0 0 0

I dette indlæg vil jeg dele mine erfaringer og oplevelser vedr. periodisk faste, og hvordan det har ændret mit liv. Har du svært ved at tabe dig eller opnå dit drømmemål, som jeg havde, kan dette indlæg være en guide til den rette retning.

traening-i-fastet-tilstand

Træning i fastet tilstand

Skrevet af Kim Long Nguyen 29. december 2015
1613 0 1 0

Du har garanteret fået at vide, at det er usundt at træne på tom mave, hvorfor det har været anbefalet at indtage kulhydrater, energi eller protein inden træning. Vi er alle sammen forskellige, og er du én af dem, som har svært ved at tabe sig, er træning i fastet tilstand absolut anbefalesværdigt.

hvorfor-faste

Hvorfor faste?

Skrevet af Kim Long Nguyen 27. december 2015
2699 0 0 0

Er det overhovedet sundt at faste? Vi er vokset op med at spise 3 hovedmåltider om dagen, hvorfor faste kan lyde skræmmende. Jeg har selv været skeptisk, men ærgrer mig nu over ikke at have haft kendskab til det for længst. Der er mange fordele ved at faste, hvilket du kan læse mere om her.

dagen-efter-juleaften

Dagen efter juleaften

Skrevet af Kim Long Nguyen 25. december 2015
2953 0 0 0

Har juleaftenen været hård og usund? Det er uden tvivl sværere at holde sin form vedlige i juletiden, men ved at inkorporere en række små tiltag i sin dagligdag, vil man være i stand til at opnå en vis glæde og bedre samvittighed uden at være tvunget til at besøge træningscentret regelmæssigt.

snart-jul

Så er det snart jul!

Skrevet af Kim Long Nguyen 22. december 2015
7294 0 1 0

Har decembermåneden påvirket din form? Med julen rundt om hjørnet, deltaget i et hav af julearrangementer og manglende julegaver, er det ikke nogen let opgave at holde sig i form. Dette indlæg fokuserer netop på denne tid af året, og det er absolut ikke umuligt.