Jeg er lykkelig
Jeg er lykkelig

Skrevet af Kim Long Nguyen, 28. april 2016
Tags: Livsstil, Sundhed

Jeg har været meget ulykkelig tidligere i mit liv. Har kæmpet med vægttab, samt været frustreret over min krop i mange år. I mange år har jeg trænet og spist forkert, hvorfor resultaterne aldrig stemte overens med forventningerne. Det gav flere frustrationer og tanken om at give op strejfede mig utallige af gange, dog er jeg glad for jeg aldrig gav op.

I dag er jeg en utrolig glad mand, idet målet om den ideelle krope fyldte meget i mine tanker førhen, hvor det fylder minimalt nu. Siden jeg startede på periodisk faste, fået større indsigt i kaloriebehovet, forstået vigtigheden af de 3 makronæringsstoffer - proteiner, kulhydrater og fedt, samt forstået min krop bedre ifm. træning, har jeg fået meget mere kontrol over min krop, og hvor jeg gerne vil guide min krop hen.

Ikke kun øger det motivationen til at træne og pleje sin krop yderligere, men der er langt færre bekymringer at tænke på. Det giver langt mere overskud på arbejdet, privatlivet med vennerne, familien og kæresten, og sidst, men ikke mindst har jeg aldrig været mere lykkelig end jeg er i dag. Selvtilliden har aldrig været bedre, og det fremmer udstrålingen gevaldigt.

Jeg ved udmærket, at lav selvtillid, usikkerhed, frustrationer over sin krop osv., har en stor påvirkning i éns liv. Jeg føler med dem, som også kæmper den samme kamp, men med stor indsats, tålmodighed, troen på sig selv, vil man komme utroligt langt. Forståelsen af kroppen vil gavne én gevaldigt, hvorfor formålet med denne hjemmeside er at hjælpe andre med samme udfordring. Jeg bliver klogere for hver eneste dag og det er netop denne viden, jeg gerne vil dele med omverdenen.

Ved at have et lykkeligere og aktivt liv, er det ikke kun livsglæden som øges. Man får langt mere overskud, længere levetid ifølge undersøgelser og være i stand til at være aktiv med sine børn og børnebørn. Lykken kan ikke købes, den skal bestræbes og vedligeholdes, som kærligheden til din bedre halvdel og stort set alt andet i livet.

Vi lever og ånder i den krop, vi har i dette liv. Forstå din krop og plej den med omhu, og du vil blive overrasket over de muligheder der opnås.

Relevante indlæg

2 kommentarer

Kai Velg

God post!
Er glad for dine vegne. Har selv samme udfordringer, og ser frem til at få min drøm opfyldt.

Mvh.
Kai

Kim Long Nguyen

Hej Kai,
Mange tak for de pæne ord.
Ønsker dig held og lykke med din rejse mod din drømmekrop :)
Mvh.
Kim

  • 14. januar 2017 kl. 01:45
  • Besvar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort