kan-man-stole-paa-kalorieberegnere

Kan man stole på kalorieberegnere?

Skrevet af Kim Long Nguyen 2. januar 2019
3961 0 2 0

Når det kommer til fedttab eller muskelvækst, er der en fællesnævner som er afgørende for, om kroppen går i den rette retning. Og denne fællesnævner er jo selvfølgelig mængden af indtagede kalorier. Der findes et hav af kalorieberegnere på nettet, og vi har endda også én her på siden.

taeller-jeg-stadig-kalorier

Tæller jeg stadig kalorier?

Skrevet af Kim Long Nguyen 1. december 2017
2875 0 1 0

Når det kommer til træning og resultater, spiller kosten en afgørende rolle. Afhængig af ens resultater, om det er muskelvækst eller fedttab der er målet, er det derfor vigtigt at have styr på antallet af kalorier der indtages. Ikke nok om det, er det også vigtigt at have styr på mængden af...

hvor-praecis-kan-man-taelle-kalorier

Hvor præcis kan man tælle kalorier

Skrevet af Kim Long Nguyen 6. april 2016
98 0 0 0

Er du én af dem, som tæller kalorier? Kalorietælling er et super værktøj til at opnå sine mål, men hvor præcis kan det være? I dette indlæg vil jeg komme ind på nøjagtigheden af kalorietælling og hvordan det kan påvirke ens livsstil.

hvor-mange-kalorier

Hvor mange kalorier skal jeg have?

Skrevet af Kim Long Nguyen 4. februar 2016
3074 0 0 0

Antallet af kalorier som skal indtages dagligt, kræver en vis indsats at kunne komme frem til. Man skulle ikke tro det, men vi mennesker er så forskellige og det er op til den enkelte at finde ud af, hvad ens daglige kaloriebehov er. I dette indlæg vil jeg komme ind på, hvordan jeg gør det.

er-proteintilskud-noedvendigt

Er proteintilskud nødvendigt?

Skrevet af Kim Long Nguyen 14. januar 2016
3619 0 2 0

Proteintilskud er et must hos de fleste træningsudøvere, da der er ekstra behov for muskelopbygning og gendannelse, men er det overhovedet nødvendigt? Proteinpulver er et godt supplement, hvis der er behov for mange proteiner med få kalorier, men det afhænger af din kost, som du kan læse mere om.

kalorietaelling

Kalorietælling

Skrevet af Kim Long Nguyen 3. januar 2016
3134 0 0 0

For at få det bedste udbytte af sin hårde indsats i træningscentret, er man nødt til at vide antallet af kalorier, der gives kroppen. Afhængig af ens mål er det hovedsageligt kosten, som muliggør opnåelsen af denne. Hvordan og hvorledes kalorierne tælles, vil dette indlæg komme ind på.