faa-stoerre-muskler

Få større muskler

Skrevet af Kim Long Nguyen 17. juli 2017
3418 0 2 0

Nogle tror at man blot skal træne hårdt for at få større muskler, men rent faktisk udgør træningen kun en lille del af fremgangen. Søvn og kost er også vigtige faktorer for at få kroppen til at vokse. Har man ikke styr på disse, kan man træne i uendelighed og ikke opnå tilfredsstillende resultater.

kan-man-faa-for-meget-protein

Kan man få for meget protein?

Skrevet af Kim Long Nguyen 1. marts 2017
2673 0 0 0

Protein er essentiel for at bevare og opbygge muskler, men der er også en grænse for, hvor meget protein kroppen kan optage. Protein er nemlig byggesten for restituering og vækst af musklerne. Får kroppen ikke tilstrækkelig eller intet af denne makronæringsstof, vil kroppen ikke være i stand til...

du-er-hvad-du-spiser

Du er hvad du spiser

Skrevet af Kim Long Nguyen 12. juli 2016
3129 0 0 0

Mad har en afgørende betydning for, hvordan kroppen fungerer udover at være kroppens energikilde. At indtage mad er en nem sag, men at fodre kroppen med de optimale næringsstoffer er en hel anden. Mad har en utrolig stor påvirkning på kroppens ydelse. Er ens madkilde primært junkfood og søde sager

cheat-days

Cheat days

Skrevet af Kim Long Nguyen 25. januar 2016
3525 0 1 0

Livet ville være kedeligt, hvis maden skulle vejes og beregnes hver eneste dag. Hvis dette var tilfældet, ville der slet ikke være plads til at tage ud og spise, tage i byen med vennerne osv. Med cheat days gør det livet sjovere, hvilket jeg vil komme ind på set fra mit synspunkt.

makroer

Makroer

Skrevet af Kim Long Nguyen 18. januar 2016
3377 0 0 0

Kosten består ikke bare af mad, men en sammensætning af makronæringsstoffer, som kroppen har behov for. En sammenstøbning af den rette mængde af de forskellige makroer vil give kroppen den rette ernæring for at kunne operere optimalt og dermed opnå optimale resultater.

er-proteintilskud-noedvendigt

Er proteintilskud nødvendigt?

Skrevet af Kim Long Nguyen 14. januar 2016
3557 0 2 0

Proteintilskud er et must hos de fleste træningsudøvere, da der er ekstra behov for muskelopbygning og gendannelse, men er det overhovedet nødvendigt? Proteinpulver er et godt supplement, hvis der er behov for mange proteiner med få kalorier, men det afhænger af din kost, som du kan læse mere om.